Chokoladekage
med RÖS edelbrand kirsebær

Du skal bruge

200 g. sukker
200 g. smør
200 g. mørk chokolade
1-2. spsk. mel
6 æg
2 - 3 spsk. appelsinmarmelade, den med fintskåret appelsinskræl.
4 cl. RÖS edelbrand kirsebær,

køb den her
Smør og bagepapir til formen
Sådan bager du Muttis chokoladekage, klik her

Sådan gør du

Smelt sukker, smør og chokolade over et vandbad.
Pisk melet i chokolademassen og derefter æggene et ad gangen.
Rør edelbranden sammen med marmeladen og bland den derefter i dejen, den beskal ikke røres helt ud der må gerne være små lommer med blandingen.
Smør en lille form med smør og for den med bagepapir. Hæld dejen i formen, ca. 2/3 op og bag den derefter i 25-50 minutter ved 175 grader, alt efter formens størrelse.

Lad kagen køle af og anret den evt. med spåner af hvid og mørk cokolade. Serveres med et glas RÖS kirsebærlikør.

kirsebaer-likoer.jpg

 

kirsebaer-edelbrand.jpg

     
Kirsebær likør. En likør der smager af kirsebær uden at være sød, med et strejf af alkohol. En sikker vinder til desserter, fx. chokolademousse eller bare til en kop kaffe. 50cl, 23%vol.
Pris kr. 179,-
  Edelbrand kirsebær er en brændevin eller fine eau-de-vie lavet på kirsebær uden tilsætning af andet. Kan nydes alene eller som ledsager til kaffen.
Pris kr. 224,-

Køb den i webshoppen

 

Køb den i webshoppen