Pocheret rådyr rullet i nødder

Serveret med syltede ferskner

2,5 kg rådyrkølle eller ryg (u. ben)

Nøddemix

4 ferskner

Chili

Eddike

Sukker

Peberkorn

Chili

5 stk skorzonerødder

½ kg grønne grøntsager

1 pære

3 stk jordskokker

1 broccoli

Boullion af vildt

Udben køllen/ryggen og skær det ud i små ”pølser”. Presses dernæst stramt ind i film og derefter sølvpapir. Sæt en gryde med vand over (må ikke overstige 65gr)

Drop kødet ned i og lad det stå ved svag varme i ca 20 min.

Tag så ”pølserne” op og pak dem ud.

Hak nødderne fint evt. med krydderurter, rul så pølserne i nøddemixet..

Kog en lille lage op af eddike, sukker, peberkorn, chili, og hæld over abrikoserne/tranebær og lad dem trække.

Skræl skorzonerødderne og læg dem i halvt vand og halvt mælk, de smørristes på panden, evt. med lidt citronskal og saft. Kom lidt kogte linser eller speltkerner i, når de er møre.

Find lidt grønne grøntsager som f.eks. grønkål, broccoli, porre osv. blend det med lidt olie og en lille smule vildtfond, så får vi lidt klorofylsauce, til pynt på tallerken

Pære og jordskokker, skæres fint på mandolinen, broccolien skæres fint ud i buketter.

Ved anretning

Steg de små ”pølser” i smør på panden, og lund skorzonerødderne med linser/speltkerner. Og lun lidt bouillion og kom i små flasker.

Læg klorofyl og salat på tallerken.

Opskriften er venligst stillet til rådighed af:

Mia Reesen
Den Gamle Skole
Asnæs Skovvej 30
Kalundborg
Bordbestilling: 2921 9442
www.miareesen.dk