Arrangementer i caféen


Cafeen er åben for arrangementer, møder og fester hele året, også udenfor sommersæsonnen.

Der afholdes en del middage i festsalen henover året som allerede er fastlagt.

Sæt kryds i kalenderen

Februar
Tirsdag den 11.  Februar         Stegt flæsk 129,-/89,-
Onsdag den 12. Februar         Tapas med 11 anretninger 375,- .
Torsdag den 13. Februar         Spis lokalt 2 retter 250,-
Fredag den 14. Februar           Valentines Middag 3 retter 395,-

 

Marts
Revy Grand Cru.                      Billetter kan købes i webshoppen.

 

April
Søndag den 5. april                 Brunch 149,-/99,-
Torsdag den 9. april                Gourmetmiddag med vine 749,-. Lancering af den nye årgang
Søndag den 12. april               Påskefrokost 249,-/149,-
Tirsdag den 19. maj                 2 års fødselsdag

 

Juli
Torsdag den 2. juli                    Spareribs med tilbehør 199,-
Fredag den 3. juli                     Grillbuffet 299,-
Lørdag den 4. juli                     Tapas 11 anretninger 375,-
Søndag den 5. juli                    Pil Selv Rejer og ørred med Hollandaise sovs 299,-  
Torsdag den 9. juli                   Gourmetburger med tilbehør 175,-
Fredag den 10. juli                   Grillbuffet 299,-
Lørdag den 11. juli                   Tapas 11 anretninger 375,-
Søndag den 12. juli                  Helstegt pattegris 299,-   
Torsdag den 16. juli                 Spareribs med tilbehør 249,-
Fredag den 17. juli                   Grillbuffet 299,-
Lørdag den 18. juli                   Tapas 11 anretninger 375,-
Søndag den 19. juli                  Pil selv rejer og ørred 269,-
Tirsdag den 21. juli                  Grillbuffet med levende musik 349,-
Torsdag den 23. juli                 Gourmet burger 175,-
Fredag den 24. juli                   Grillbuffet 299,-
Lørdag den 25. juli                   Tapas 11 anretninger 375,-
Søndag den 26. juli                 Helstegt pattegris 225,-

 

Juli/August
Torsdag den 30. juli                 Spareribs med tilbehør 249,-
Fredag den 31. juli                  Grillbuffet 299,-
Lørdag den 1. august              Tapas 11 anretninger 375,-
Søndag den 2. august             Pil selv rejer pg ørred 269,-


 

 

Kokkeskole

Sæt 2 timer af til en sjov aften og lær at lave bøf med bearnaise.
 

Bøf og bearnaise 

I lærer at stege en god bøf, samt at lave en bearnaisesauce helt fra bunden. Holdet starter med en lille velkomstdrink og derefter starter madlavningen.
I laver selv essensen til bearnaisesaucen og så er det ellers at piske, stege bøffer, skære lækre pommes frites og lidt lækkert tilbehør.

I prisen er der inkluderet velkomstdrink og snacks, retten, instruktion og 2 glas vin til maden.
De 2 timer finder sted i køkkenet på Café Dyrehøj.

 

500,00 kr. pr. deltager for én ret. 
Minimum 8 deltagere.

 

Kontakt os gerne hvis I vil lære at lave noget helt specielt eller hvis I vil lave flere retter.

 

Mindestund

Vi har flere private lokaler hvor I uforstyret kan sige et par mindeord om afdøde eller synge en sang.

Vi dækker pænt op med dug, lys og blomster på bordene. Skulle der komme flere end forventet, justerer vi hurtigt og diskret, så der er plads og nok til alle.

 

Sammensæt og vælg selv menuen
 
3 stk. uspec. smørrebrød            

75,00 kr.
3 stk. luksus smørrebrød          

125,00 kr.
Dyrehøjs buffet bestående af 8 anretninger
2 sild, 2 fiskeretter, 2 lune kødretter, ost og dessert                           

205,00 kr.
 
Hjemmebagt bolle med smør      

25,00 kr.
Kringle                                          

25,00 kr.
Lagkage                                        

35,00 kr.
Kage                                            

30,00 kr.
 
Kaffe/te                                        

30,00 kr.
Øl                                                  

30,00 kr.
Luksus øl                                      

45,00 kr.
Vand                                              

29,00 kr.
Vin pr. flaske hvid/rosé                

235,00 kr.
Rødvin                                        

285,00 kr.

 

Ring eller skriv til

thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

 

Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.