Arrangementer i café'en

Julefrokost i festsalen

Lørdag d. 1. december og lørdag d. 8. december 2018 - tilmelding nødvendigt.


Mandag aften på Café Dyrehøj

Åbent fra 17.00 – 19.30

12. november-2018           Gammeldags kyllingesteg, sauce, kartofler, agurksalat, brød og salat
19. november-2018           Svinemørbradgryde med ris, brød og salat
26. november-2018           Glaseret skinke, flødekartofler, brød og salat
03. december-2018           Kalvesteg stegt som vildt, kartofler, sauce, brød og salat
10. december-2018           Hvidvinsdampet ørred, hollandaise sauce, kartofler, brød og salat
17. december-2018           Malaysisk kyllingeret ”Kylling a La Guf” med ris brød og salat

Pris pr. kuvert på Cafe Dyrehøj                         
Voksen 115,00 kr., børn kr. 55.-



Kokkeskole

Sæt 2 timer af til en sjov aften og lær at lave bøf m/bearnaise.

Bøf og bearnaise 
 

I lærer at stege en god bøf, samt at lave en bearnaisesauce helt fra bunden. Holdet starter med en lille velkomstdrink og derefter starter madlavningen.
I laver selv essensen til bearnaisesaucen og så er det ellers at piske, stege bøffer, skære lækre pommes frites og lidt lækkert tilbehør.

 

I prisen er der inkluderet velkomstdrink og snacks, retten, instruktion og 2 glas vin til maden.
De 2 timer finder sted i køkkenet på Café Dyrehøj.

 

500,00 kr. pr. deltager for én ret. 
Minimum 8 deltagere.

 

Kontakt os gerne hvis I vil lære at lave noget helt specielt eller hvis I vil lave flere retter.

 

thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

 

Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.