Arrangementer i caféen


Cafeen er åben for arrangementer, møder og fester hele året, også udenfor sommersæsonnen.

Der afholdes en del middage i festsalen henover året som allerede er fastlagt.

Sæt kryds i kalenderen

2019

Tirsdag d. 31. august. Grill, vin og musik på vingården. Byfest 2019. Book bord hos Tina på 26 57 17 66

Lørdag d. 14. september. Skaldyrbuffet. Kl. 18.00 - 22.00. Pris kr. 495.-. Der skal betales kr. 250.- ved reservation.

Fredag den 18. oktober 2019. Efterårsgourmet med vingårdens vinmenu kl. 18.00

Lørdag den 2. november 2019. Vildtaften kl. 18.00

Søndag. d. 10. november. Brunch. Kl. 10 - 13. Pris 169,00 kr. Bordbestilling på 2657 1766

Julemarked d. 23. og 24, november.

Søndag den 8. december 2019. Familiejulefrokost kl. 12.00


2020

Stegt flæsk og persillesovs kl. 18-20. Spørg for dato
3 weekender i marts 2020. Revy Grand Cru. Billetter kan købes i webshoppen fra november. Store grupper kan booke nu.

Lørdag i april 2020. Officiel åbning i caféen 

Skærtorsdag den 2020. Lancering af den nye årgang ved en gourmetmiddag kl. 18.00

Påskesøndag 2020. Påskefrokost kl. 12.00

 

Kokkeskole

Sæt 2 timer af til en sjov aften og lær at lave bøf m/bearnaise.
 

Bøf og bearnaise 

I lærer at stege en god bøf, samt at lave en bearnaisesauce helt fra bunden. Holdet starter med en lille velkomstdrink og derefter starter madlavningen.
I laver selv essensen til bearnaisesaucen og så er det ellers at piske, stege bøffer, skære lækre pommes frites og lidt lækkert tilbehør.

I prisen er der inkluderet velkomstdrink og snacks, retten, instruktion og 2 glas vin til maden.
De 2 timer finder sted i køkkenet på Café Dyrehøj.

 

500,00 kr. pr. deltager for én ret. 
Minimum 8 deltagere.

 

Kontakt os gerne hvis I vil lære at lave noget helt specielt eller hvis I vil lave flere retter.

 

thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

 

Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.