Arrangementer i caféen

Cafeen er åben for arrangementer, møder og fester hele året, også udenfor sommersæsonnen.

Der afholdes en del middage i festsalen henover året som allerede er fastlagt.

Sæt kryds i kalenderen

3 weekender i marts. Revy Grand Cru. Billetter kan købes i webshoppen

Lørdag den 13. april 2019. Officiel åbning i caféen 

Skærtorsdag den 18. april 2019. Lancering af den nye årgang ved en gourmetmiddag kl. 18.00

Påskesøndag den 21. april 2019. Påskefrokost kl. 12.00

Torsdag den 17. oktober 2019. Efterårsgourmet med vingårdens vinmenu kl. 18.00

Lørdag den 2. november 2019. Vildtaften kl. 18.00

Søndag den 8. december 2019. Familiejulefrokost kl. 12.00

Kokkeskole

Sæt 2 timer af til en sjov aften og lær at lave bøf m/bearnaise.
 

Bøf og bearnaise 

I lærer at stege en god bøf, samt at lave en bearnaisesauce helt fra bunden. Holdet starter med en lille velkomstdrink og derefter starter madlavningen.
I laver selv essensen til bearnaisesaucen og så er det ellers at piske, stege bøffer, skære lækre pommes frites og lidt lækkert tilbehør.

I prisen er der inkluderet velkomstdrink og snacks, retten, instruktion og 2 glas vin til maden.
De 2 timer finder sted i køkkenet på Café Dyrehøj.

 

500,00 kr. pr. deltager for én ret. 
Minimum 8 deltagere.

 

Kontakt os gerne hvis I vil lære at lave noget helt specielt eller hvis I vil lave flere retter.

 

thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

 

Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.