Crowd funding i samarbejde med COOP

COOP har lanceret et nyt spændende initiativ - at sætte crowd funding i system. Crowd funding er "det nye sort" indenfor finansiering - et folkets alternativ til traditionel finansiering via f.eks. banker. Konceptet er, at helt almindelige mennesker via nettet tilbydes at investere i projekter og virksomheder, som de tror på - enten i form af et lån med aftalt forrentning eller i form af et bidrag mod en belønning.  

Udvidelse af økologiske vinmarker
i vinområdet på Røsnæs

Dyrehøj Vingaard på Røsnæs er Danmarks største vingård med cirka 30.00 økologisk dyrkede vinstokke. Vi startede for 10 år siden i 2008 i det små med at sætte 4.000 vinstokke, året efter udvidede vi med 8.000 vinstokke, og derefter tog det rigtig fart.

Vi vil skabe store vine

Visionen for vores arbejde med Dyrehøj Vingaard har fra dag ét været, at opbygge en virksomhed der er rentabel og velfunderet. Måden vi når det mål på, er blandt andet ved at udnytte de fantastiske dyrkningsforhold som vores placering på Røsnæs forærer os -den er afgørende for at vi kan skabe vine, der kan begå sig internationalt.

I de første 10 år har vi i samarbejde med Weinbauinstitut Freiburg og vores fastansatte uddannede vinmager eksperimenteret med at finde de helt rigtige druesorter, det passende vinmarksmanagement og  beskæringsmetode. På den måde kan vi fremhæve smagen af vores unikke beliggenhed på Røsnæs og dermed skabe vores helt egen vinstil. Nu er alt det på plads og vi dyrker nu også udelukkende økologisk. Tiden er inde nu til at skrue på alle hanerne ved at plante endnu flere vinstokke.

Vi vil gerne dele vores oplevelser med vin med dig

For os som vinbønder er crowd funding en måde, hvor vi kan involvere flere i vores vision. Både dem der i forvejen kender os og nyder vores vine, men også alle der deler vores begejstring for vin af høj kvalitet, og alt det der følger med.
 
Vi tilbyder belønninger i form af vin og har sammensat nogle blandede pakker med gode rabatter. Der kan vælges belønninger fra 200kr. til 50.000kr.
Se belønningerne her og vær med i fundingen af flere økologiske vinstokke

Få en snak med os om vin

Har du lyst til at vide mere om vin, vinstokke, beskæring eller noget helt fjerde? Så vil vi blive mægtig glade, hvis du går ind på vores side på Facebook og stiller dine spørgsmål, så vil vi rigtig gerne svare. Vi håber vi får en spændende dialog om vores alles store interesse.
Stil spørgsmål til os på Facebook

Bliv crowd funder på tre minutter

Interessen for vores projekt er stor og du kan også blive crowd funder ved at bruge 3 minutter og dit NemID. Projektperioden varer til den 22. maj.