Besøg Danmarks største vingård i efterårsferien,
den vrimler med aktiviteter - også for børnene

Dagligt fra den 12. til 20. oktober

  • Café Dyrehøj er åben hver dag i efterårsferien fra kl. 10 - 17. 
  • Skattejagt i haven for børnene, hver dag
  • Butikken er åben hver dag fra kl. 10 - 17
  • Hoppepude

 

Aktiviteter i løbet af ugen fra den 12. til 20. oktober

  • Æblepresning, kun lørdag d. 12. oktober
  • Gin- og destilleri. Tur i vineriet og smagning af 6 gins. Tirsdag d.15 oktober Kl. 17 - 18. Kr. 65.- 

  • Smutture i vinmarken, tirsdag, onsdag og torsdag.  1 time, kr. 95.-, børn gratis
  • Almindelig rundvisning søndage kl. 14. (2 timer, kr. 175.-, børn gratis)
  • Æblealkohol og vineri. Lørdag d. 12 oktober kl. 12 – 13, kr. 85.-
  • Cidersmagning 
  • By Birkemos. Ansigtbehandlinger tirsdag og onsdag kl. 15 - 17. Kr. 50.- inkl. likør og chokolade.
  • Fredag d. 18. oktober kl. 14 - 17 - Gourmet DUROC, Grillet smagprøver fra kl. 14 - 17. 

 

Café Dyrehøj
  • Smag lokalt - 2 retter - kr. 225.- fredag d. 11., lørdag d. 12. og søndag d. 13. oktober.
  • Stegt flæsk og persillesovs tirsdag d.15. oktober kl. 18.
  • Gourmetaften fredag d. 18. oktober, kl. 18.
Nyheder i Gårdbutikken.
  • Op til - 50 % på udvalgte vare fra Armour Lux bl a. tørklæder
  • Nyheder fra Hr. Skov. To nye varianter coulis og frugtsovs.
  • Maileg 2019 præsenteres.
  • Æblegløgg fra Nybro Frugtplantage
  • Nyheder fra karmelleriet
  • Brændte mandler

 

Lørdag den 12. kl. 10 -16

Få gratis most af dine egne æbler

Traditionen med æblepresninger fortsætter igen i år på Dyrehøj Vingaard. Alle er velkommen til at komme og få presset deres egne æbler til dejlig frisk most.

 

Sådan bliver dine æbler til most

Du bærer dine æbler hen til æblepressen som står i vineriet. Her hældes æblerne op i vaskeren hvor snavs, jord og blade fjernes. Herefter kører de automatisk op i snitteren hvor æblerne bliver findelt. De findelte æbler forvandles til most i vores frugtpresse.

Din most bliver opsamlet i en lille tank, som du til sidst tømmer over i den embalage, som du selv har med. Mosten bliver ikke pasteuriseret.

Nyt. Få et nummer udleveret i butikken og undgå kø ved æblepressen.

Alt foregår i et tempo så I kan følge jeres æbler hele vejen og børnene er mere end velkommen til at smage på det pressede æble. 

 

Husk at medbringe beholdere til mosten

Regn med forholdet 3:2. Det betyder at du får ca. 10 liter most ud af 15 kilo æbler. Mosten holder 5-10 dage i køleskab. Den kan også fryses (mælkekarton eller frysepose), pasteuriseres, laves til cider eller sirup osv. 

Presning af op til 50 kilo er gratis.

 

 

 

 

Søndag 13. og den 20. oktober

Almindelig rundvisning i vinmarken
Rundvisning i vinmarkerne varighed ca. 1 time. Rundvisning i vineriet varighed ca. 1/2 time. Smagning af 5 vine.

 

Mandag 14. oktober

Café Dyrehøj holder åben fra 11- 21
Aftenmenuen er stegt flæsk med persillesauce

 

Tirsdag 15. oktober

Sv. Michelsen Chokolade
Chokoladedisken er fyldt godt op med alle varianterne af petit fours.
Dansk håndlavet chokolade fra Sv Michelsen chokolade lavet af de bedste råvarer, 100 % fairtrade og også gluten fri. Vi sætter smagsprøver frem af den søde chokolade.
Nu tilbud på chokoladebrud pr. stk. 39,-

 

Smuttur
På Smutturen får du et hurtigt indblik i vinmarken og i vineriet. Turen slutter i butikken med én smagsprøve. Turen starter kl. 11 fra butikken.

 

Kastanjedyr og grillede skumfiduser
Vær kreativ med kastanjer og lav de flotteste dyr. Skulle du blive lækkersulten er der bagefter mulighed for at grille skumfiduser, hvis vejret tillader det.


Onsdag 16. oktober
 

Smuttur

På Smutturen får du et hurtigt indblik i vinmarken og i vineriet. Turen slutter i butikken med én smagsprøve.

 

Blomsterbinding- og kransedag på Dyrehøj
Fra kl. 13 – 17
Skab kranse til hjemmet, til ophæng på døren eller pynt til havebordet, lavet af blomster og rustik natur.  Det er nu naturen giver os en masse skønne materialer som vi kan benytte.
Camilla som er udannet blomsterdekoratør står sammen med sin kreative hjælper klar til at hjælpe og være til rådighed med at lave nogle skønne kranse.
Der vil være naturmaterialer til rådighed og du skal være velkommen til selv at tage ekstra materialer med til at binde med.
Kig forbi og bliv inspireret. Kranse købes med hjem til en materialeafregning i butikken.
Der er selvfølgelig kaffe og lidt sødt til de kreative. Arbejdsdagen foregår udendørs ved butikken.  

 

Torsdag 17. oktober
 

Smuttur

På Smutturen får du et hurtigt indblik i vinmarken og i vineriet. Turen slutter i butikken med én smagsprøve.

 

Gourmetaften

Kl. 18 byder vi indenfor til en hyggelig aften med god mad og vingårdens egne vine.
Køkkenet har lavet en lækker 5 retters menu, og vi har udvalgt 11 vine der skal smages dertil.

 

 

Book din plads til gourmetaftenen her

 

Fredag 18. oktober

Ekstra smagninger på Hr. Skovs produkter i butikken
Hyben sirup er en lækker sirup der er helt fantastisk og meget velegnet til skyer, kom på besøg i butikken og vi har sammensat en lille smagsprøve dig

 

HUSK fredags flødeboller

Håndlavede flødeboller af de bedste råvarer.
Sv. Michelsen flødeboller er håndsprøjtet på marcipanbund og overtrukket med tyk chokolade. Lige nu kan man prøve Limited edition flødebolle.