Firmagaver

Firmagaver i alle prisklasser
vi hjælper dig med at sammensætte den perfekte gave

Gavekasser

Sammen med dig kan vi sammensætte gavekasser i alle prislag. Vi har et stort udvalg eksklusive italienske lakridser, håndlavede bolcher fra Almuegaarden, gourmet-sodavand fra Italien og Spanien, chokolade med RÖS likør og mange andre delikatesser.

Gaveideer

Gavekasseidé 500,- kr.

Indeholder: Vintage 2014 hedvin, RÖS Drâm, æblesmør og italienske lakridser i dekorativ æske.

Gavekasseidé 650,- kr.

Indeholder: RÖS solaris hvidvin, RÔS kirsebærlikør 50cl, RÖS æblelikør 10cl, Sidinge sennep, Sidinge æblesmør, Chokolader fra Konditori Arlington med RÖS likør, Basilur tebreve og italienske lakridser i dekorativ æske.

 

RÖS gin

Baseret på æblealkohol. Den er blød, men med lidt kant og personlighed. Leveres i gaveæske med to flasker Ledgers tonic.
Kr. 335,-
Køb gavekassen her

 

 

 

RÖS Cabernet Cantor 2014
Rødvinen frigives kort før jul

2014 var et fantastisk vinår og vinen har også kvitteret ved at blive overordentlig drikkevenlig. Vinen afspejler klimaet hvor druerne er dyrket og stilen er frisk og let uden voldsomme tanniner. Potent duft af sorte friske frugter, med lette trænoter fra fadet. Vinen er blød i munden og Velafbalanceret, delikat og letdrikkelig. Eftersmagen er overraskende lang og behagelig. Kan nydes i et glas uden mad, men særdeles god til frokostretter og kraftig fisk
Kr. 295,-

Få hjælp til din firmagave

Hvis du vil høre mere om alle de mange muligheder der er for at sammensætte en unik firmagave, så ring til Betina på tlf. 5082 3713 eller send en mail til betina@dyrehojgaard.dk