Foredrag og undervisning
i markdrift af vinmarker og vinificering

Foredrag

I løbet af 1 – 2 timer vil Zachary fortælle om at dyrke druer så langt mod nord som i Danmark og om hvilke unikke vine det giver. Han vil komme ind på vækst sæsonen og om hvordan han trimmer druerne i marken til at være perfekte til den vin han har valgt at lave i vineriet. Under foredraget vil der blive serveret diverse vine der illustrere frugt, syre, aromastoffer, valg af gær og meget mere.

 

Zachery Brierley. Vinmager og viticulturist på Dyrehøj Vingaard.

 

Undervisning

Zachary underviser både i markdrift af vinmarker og i vinificering af druerne. Undervisningen foregår hovedsagligt på vingården, men kan godt kombineres med en lektion i virksomheden eller som en del af et andet program.
Hver undervisningstime eller forløb aftales individuelt og tilpasses efter behov og niveau.

 

Zachary har en masters i Wine Science fra Auckland Univerisity i New Zealand og erfaring med sig fra flere vingårde på New Zealand. Han er Pinot Noir entusiast og keminørd, og har lavet sit mastersspeciale omkring "The Influence of Crop Load Manipulation in Vine and Wine Characteristics in Pinot Noir"

 

Zachary siger: "My passion in life is wine and I am especially interested in the unique challenges of the emerging wine regions".