Verdens største litografi udstilles
på Dyrehøj Vingaard i pinsen

Fernisering lørdag d. 19. maj kl. 11-13

 

Litografiet hedder ”The French Clot-nection” og er udført på det verdensberømte grafiske værksted Clot, Bramsen og George i Paris på 12 litografiske sten og består af 12 værker, sat sammen til en helhed, som udstilles og sælges samlet. Værket er et kæmpeværk og måler 194 x 264 centimeter.

Værket er hentet til Røsnæs af Galleri Gry der drives af Jan Pedersen. Galleri Gry har haft pop up udstillinger på Dyrehøj Vingård hele sidste år med stor succes og 2018 bliver for alvor skudt i gang med denne Pinseudstilling.

 

Ferniseringen finder sted lørdag d. 19. maj kl. 11 i hovedhusets stuer, hvor Palle Bruun Olsen vil holde tale. Derefter spilles jazz musik og der bydes på et glas af vingårdens egne bobler.

Udstillingen kører helt frem til d. 10. august 2018.

Du kan læse meget mer om dette fantastiske værk her hos Galleri Clot, Bramsen & Brunsholt

Der er også jazz og Sparkling Pink

I stuehuset vil der blive serveret vores Sparkling Pink, som er en mousserende rosé. Vinen har vi lavet for første gang i år. Den består af et bredt udsnit af forskellige druer fra sidset års høst.  Vinen er flaskegæret og er yderst velegnet til at nyde på en skøn pinsedag sammen med god jazzmusik. Jazzen sørger Troels G. Jørgensen på klaveret og Hans J. Madsen på bassen for. De suppelerer på bedste vis den spændende udstilling som Jan Pedersen fra galleri Gry har sat op i anledning af "Kunst i pinsen".

 

Hver dag i pinsen fra kl. 10 - 17 holder vi dørene til vores galleri i stuehuset på vingården åbne, hvor atmosfæren er afslappet og fuld af inspiration.