Traditionen tro fejrer vi den nye årgang med en lanceringsmiddag skærtorsdag den 6. april. Det er en aften i vinens tegn, hvor aftenens menu bliver ledsaget af en række af vores nye vine. Tom fortæller om høsten 2022 og om de enkelte vine der bliver skænket i glassene. Vi starter med et glas mousserende vin kl. 18 og derefter er der goumetmiddag i festsalen.
Du kan tilmelde jer til lanceringsmiddagen her på Billetexpressen.
Menu
Snack
Rørt rygeost med tomat og brød
Kyllingkugle friteret og rosenpeberdip
Rimmet kammuslinger, broken gel, citrusperler og skilt mælkeskum
Vegetarisk: Rødbede tatar
Flamberet svinemørbrad med variation af løg og malt
Vegetarisk: Flamberet jordskokker
* Æblegranité med koldpresset æblemost og basilikumolie
Pighvar med smørpocheret petit kartofler, stegte svampe og palmekål,
varm vinagrette med urter og citron og blomskålscrudité
Vegetarisk: Det samme men mere grønt
Grillet gedeost med pærekompot og bitre salater
Hvid brownie med lime, brændt marengs, pistacie og mynte