Take away og mad ud af huset. Afhentes på vingården eller gratis levering indenfor 15 km.
Min. 6 kuverter ud af huset. Afholdes middagen på Vingården, skal der pålægges en merpris på 150,00 kr.
Januar – Februar – Marts 2021
Forårsmenu 2021 - 3 retter.
Ørredrilette med urtecrem, syltede løg og urter, samt brød
Svinemørbrad fyldt med urter og løg, Pommes Anna, årstiden salat, dampede porrer med grønkålspuré og svampesauce
Hvid chokolade brownie med havtornsorbet og nøddecrumble
269,- kr. pr. kuvert
Forårsbuffet:
Røget torskebuks med dildmayo og syltede æbler
Svampesauce med syltede svampe og jordskokke chips
Fyldt svinemørbrad med urter
Kalkunballontine
Tomatflødekartofler
Bearnaisesmør
Årstidens salat
Hvid chokolade brownie med lemon curd og pistacie
Brød og smør
319,- kr. pr. kuvert
Skal bestilles 5 dage før afholdelse.
Kontakt Tina Thrysøe på thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766.
Større grupper og selskaber
Café Dyrehøj leverer mad ud af huset og modtager gerne cateringsopgaver.
Vi har leveret mad til mange fester og arrangementer i årernes løb og hjælper også gerne med kokke og tjenere.
Brunch, frokost, event, firmafest, reception, konfirmation eller bryllup.
Vi laver alt fra små buffeter til tallerkenanrettet servering. Du er ikke bundet af faste menupakker, så fortæl os hvad du kunne tænke dig.
Vi er gode til sjove idéer til receptioner, således at deltagerne ikke skal håndtere tallerken, bobler og bestik på samme tid.
Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud til dit næste selskab.
Bestilling og spørgsmål thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766
Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.