Mad ud af huset

Take away eller mad ud af huset 

Afhentes på vingården eller gratis levering indenfor 15 km.

Bestilling inden kl. 16 dagen før. I weekenderne inden kl. 11 samme dag eller bank på døren.

 

Uge 14

Onsdag d. 1 april

Svensk pølseret med salat

Kr. 65.-. Børn under 12 år kr. 40.-

 

Torsdag d. 2. april

Stegt flæsk, 6 skiver, m/kartofler, persillesovs og rødbeder

Kr. 85.-/børn under 12 år kr. 60.-

 

Fredag d. 3. april

Svinemørbrad som gryderet med ris og salat 

Kr. 85.-/børn under 12 år kr. 60.-

 

Lørdag og søndag d- 28. og 29. marts

Tapasbræt med 5 anretninger og brød

Kr. 99.-

I weekenden er afhentning fra kl. 11 - 15.

 

Bestilling og spørgsmål thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

 

Uge 15

 

Påskebuffet ud af huset i perioden

Torsdag den 9/4-2020 - Mandag den 13/4-2020. 


Vælg mellem 6, 8 ,10 eller 12 anretninger.

6 anretninger kr. 180,-
8 anretninger kr. 215,-
10 anretninger kr. 250,-
12 anretninger kr. 295,-
Minimum 2 kuverter. Bestillingen skal være os i hænde dagen før inden kl. 12.00.


Karry sild med ½ æg 
Stegte sild med bagte cherrytomater/urter 
Laksetatar med avokado, rødløg og purløg 
Kyllingerilette i sprød panko med hvidløgs mayo 
Roastbeef med remo, peberrod og friteret løg 
Rugmelspaneret rødspætte filet med remo og citron 
Tærte med laks, spinat og tomat 
Kalvemørbrad med svampe a la creme 
Sprængt oksecuvette med senneps sauce 
Kyllinge ballotine med urter og svampe 
2 salater med dressing 
1 valgfri kartoffel, vælg mellem saltkartofler, kold kartoffelsalat eller kartofler med vesterhavsost
2 slags ost med kompot 
Bær og frugt tærte efter sæson med vaniljecrem 
Rugbrød, brød, smør og fedt 
 
Bestil på mobil 2657 1766 eller på mail thrysoe@ka-net.dk
 

Større grupper og selskaber

 

Café Dyrehøj leverer mad ud af huset og modtager gerne cateringsopgaver.
Vi har leveret mad til mange fester og arrangementer i årernes løb og hjælper også gerne med kokke og tjenere.

Brunch, frokost, event, firmafest, reception, konfirmation eller bryllup.

Vi laver alt fra små buffeter til tallerkenanrettet servering. Du er ikke bundet af faste menupakker, så fortæl os hvad du kunne tænke dig.
Vi er gode til sjove idéer til receptioner, således at deltagerne ikke skal håndtere tallerken, bobler og bestik på samme tid.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud til dit næste selskab.

 

Januar - Februar - Marts 2020



Min. 6 kuverter

3 retters vintermenu

Hvidvinsdampet torsk med skorzonerrod med dildstøv, cremet fiskesauce, ristede hasselnødder og urter
Braiseret nakkefilet med bagte jordskokker, selleripure, rødvinssauce og pommes anna
Pæretærte med vaniljeis, chokolade ganache og sprød twill
245,00 kr. pr. kuvert


Vinterbuffet

Rimmet ørred med peberrod og marineret kål
Kyllingerilette med syltede rødløg og karse
Koldhævet kuvertbrød og smør
Rosa stegt oksefilet
Ølbraiseret svinekæber
Knuste kartofler med timian
Kålsalat med dressing
Kraftig chokoladekage med syltede bær og vaniljeis
295,00 kr. pr. kuvert
 

Bestilling og spørgsmål thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

 

 

Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.