Mad ud af huset

Take away eller mad ud af huset. Afhentes på vingården eller gratis levering indenfor 15 km. Bestilling inden kl. 16.00 dagen før. I weekenderne inden kl. 11.00 samme dag eller bank på døren.

Større grupper og selskaber

 

Café Dyrehøj leverer mad ud af huset og modtager gerne cateringsopgaver.
Vi har leveret mad til mange fester og arrangementer i årernes løb og hjælper også gerne med kokke og tjenere.

Brunch, frokost, event, firmafest, reception, konfirmation eller bryllup.

Vi laver alt fra små buffeter til tallerkenanrettet servering. Du er ikke bundet af faste menupakker, så fortæl os hvad du kunne tænke dig.
Vi er gode til sjove idéer til receptioner, således at deltagerne ikke skal håndtere tallerken, bobler og bestik på samme tid.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud til dit næste selskab.

Maj – Juni – Juli  2020
 

Min. 6 kuverter
 

3 retters sommermenu.
 

Bagt kulmule med smørdampede hvide asparges, æggecrem og sprød toast
Rosastegt kalvemørbrad med estragonsmør, nye løg og ærter, samt kartofler med urter
Hvid karamel chokolade mousse, hindbær, små kys og pistacie
 

Sommerbuffet
 

Rejer på groft brød med ramsløgsmayo og urter
Carpaccio af kalveinderlår med marinade og syltede solbær
Duroc svinemørbrad fyldt med løg og persille
Meuniere stegt hornfisk
Dild kartofler
Rabarberchutney
Sommersalat
Jordbærkoldskål med kammerjunker
Brød og smør
 

Bestilling og spørgsmål thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.