Take away og mad ud af huset. Afhentes på vingården mellem kl. 17 og kl. 18 eller efter aftale.
Skal bestilles og betales dagen før på mobilpay 27980
Grillpakker - kun ud af huset
I perioden uge 26-31
Lille Grillpakke
1 x salat
Dyrehøjs kartoffelsalat med urter
Ostepølse
Marineret BBQ kylling sous vide
Pris pr. person 109,00 kr.
TILKØB: Kølige RÖS vine, fra 195.-
Stor Grillpakke
2 x sommersalat med dressing
Dyrehøjs kartoffelsalat med urter
Ostpølse
Sous vide nakkekotelet marineret med timian og hvidløg
Spyd med tigerreje, laks og grønt
Pris pr. person 165,00 kr.
TILKØB: Kølige RÖS vine, fra 195.-
Tapas - kun ud af huset
I perioden uge 26-31
189,00 kr. pr. person
Uge 26 og uge 30
-Pankofriteret rejer med chillimayo
-Spinatroulade med laks
-Stracciatella med tomat og olivenolie
-Fennikelpølse med sylt
-Sliders med pulled gris og kål
-Vanilje pannacotta
Uge 27 og uge 31
-Friteret torsk med tatarsauce
-Ørredtatar
-Grillet peberfrugtcarpaccio
-Røsnæsskinke med grøn pesto
-Skinkesalat med timian og asparges
-Dansk ost med kompot og sprødt
Uge 28 og uge 32
-Skal rejer med urtecrem
-Dampet ørred
-Tomatsalat a la Dyrehøj
-Kroketter med kylling og mayo
-Holbæk fjordskinke med tapanade
-Mandelrulle med hindbærskum
Uge 29:
-Grillet tigerreje med persillemayo
-Røget laks med rygeost
-Friteret blomkål med hvidløgsmayo
-Røget kyllingesalat med rabarber
-Oksetatar
-Jordbærtærte
Der følger brød og smør med, pakket i engangsemballage
For spørgsmål kontakt Tina Thrysøe på thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766.
Større grupper og selskaber - Fester
Forslag til festmad på Café Dyrehøj eller ud af huset, min. 12 kuverter
Min. 12 kuverter ud af huset, her gives der 10% rabat. Afholdes middagen på vingården, skal der pålægges en merpris på 195,00 kr. pr. person som dækker opdækning med hvide stofduge/servietter, blomster i den farve som I lige netop har lyst til, samt servering i 6-8 timer
Sammensæt Jeres menu ud fra følgende forslag, priser varierer efter sæson.
Forretter
Rimmet laks med gin og æble/sellerisalat, marineret ørredrogn
110,00 kr.
Skindstegt kulmule med dampet kål, urter og beurre blanc
125,00 kr.
Stegte kammuslinger med brunet sojasmør, advokado/tomatsalsa, lime og urter
125,00 kr.
Moderniseret rejecocktail, hvidløgsstegte tigerrejer, håndpillede rejer, grønt, tomatiseret dressing og 3 x slags asparges
110,00 kr.
Laksetatar med masser af urter, rugbrødscrunch og sennepsmayo
110,00 kr.
Terrin af jomfruhummer, spæde salater, crudité af gule beder, hasselnødder og purløgsdressing og kyllinechips
120,00 kr.
Cremet svampesuppe med stegt chorizopølse, friteret kapers og brøndkarse
110,00 kr.
Tapas vælg mellem min. 3-5 anretninger pr. anretning
65,00 kr.
Bruchetta med tomat og ost
Dampet torsk med sennepscrem
Lomo skinke med tomatiseret
Cremet hønsesalat med syltede svampe og hvidløgsbrød
Kartoffelrøsti med stenbidderrogn/ørredrogn, spinat og citroncreme
Lomaskinke med tomatpesto, parmesanost, råmarineret grønt og mizuna
110,00 kr.
Ceviche af torsk, mango, chillimayo, tayaki og urter
115,00 kr.
Skaldyrsrilette med bitre salater og kold citronsauce
125,00 kr.
Rullet fisk med laksemousse og purløg, aspargesskum, ørredrogn og dild
125,00 kr.
Røget and med trøffelmayo, syltet bær og sellerifrit
110,00 kr.
Kyllingesouffle rullet med parmaskinke, syltet agurk og chillimayo
110,00 kr.
Vegetar -Svampe symfoni med æbler
110,00 kr.
Til alle forretter serveres brød og smør
Til alle hovedretter serveres der grønt efter sæson og kokkens valg, hvis der ønskes specielle ønsker så tager vi det selskab til selskab. 1 kød/1 kartoffel/1 sauce/grønt 185,00 kr.
2 kød/2 kartoffel/ 1 sauce /2 grønt 245,00 kr.
3 kød/2 kartoffel/ 2 sauce /3 grønt 315,00 kr.
Hovedretter
Oksemørbrad rosastegt
Langtidsstegt oksefilet md urter og hvidløg
Fladmeatbavette
Nyretapper rosastegt med hvidløg
Rosastegt kalvemørbrad stegt med hvidløg og timian
Kalvesteg stegt som vildt
Braiseret svinekæber
Porchetta med svampe og persille
Husardsteg med svampe
Ølmarineret nakkefilet
Fyldt svinemørbrad med løg og urter
Sprængt lam/okse
Kyllingestykker marineret i enten satay eller barbecue
Kyllingebryst eller kalkunbryst med friskost og rullet med bacon
Kartoffelforslag
Små saltbagte kartofler
Pommes Anna
Pommes Hasselback
Kartoffelsouffle med panko og parmesan
Knuste kartofler med urteolie
Kartoffelmuffin med urter og hasselnødder
Håndskåret pommes frites
Flødekartofler
Kartofler med timian og Vesterhavs ost
Fyldt bagt kartoffel med bacon og urter
Kartofler med pesto
Saucer/dressinger
Flødesauce
Dijonsauce
Bearnaise sovs
Svampesauce
Rødvinssauce
Hvidvin sauce med urter
Portvins glace
Pebersauce
Cognac sauce tilsmagt rosmarin
Cremefraiche dressing med krydderurter
Persillemayo
Desserter
Gauteau Marcel med bærkompot, vaniljeis og hvid chokolade jord
95,00 kr.
Rabarbertrifli med syltede rabarber, rabarbergrød, knas af nødder,karamel og vaniljecrem 85,00 kr.
Triple chokolade panacotta med syltede bær, sprødt knas, passionfrugtganache og citronmelis
105,00 kr.
Nøddekurv med 3 slags is, chokoladesauce og bær
105,00 kr.
Pina colada dessert med rommarineret ananas, vanilje, kokosmousse og twill
95,00 kr.
Æbletærte med æbletern, nøddecrunch, vaniljecreme og rødskovsyre
95,00 kr.
Hindbær cheesecake med cookiesbund, friske hindbær og chokolade
85,00 kr.
Karolines variation af Kæmpe Eskimo
105,00 kr.
Islagkage med karamel, toffeee og nødder
100,00 kr.
Snickerskage med vaniljeis og søde bær
105,00 kr.
3 slags is med bær, skum og chokolade sauce
95,00 kr.
Karoline Variation af Københavnerstang vaniljeis, variation af annanas, marcipan kage, marengs og mynte.
110,00 kr.
Kagebord med 3 slags
150,00 kr.
Dessert tallerken med kage, mousse, creme, is, bær, knas og pynt.
175,00 kr.
Sødt til kaffen
Kransekage
45,00 kr.
Petit Fours
75,00 kr.
Fyldte chokolader
65,00 kr.
Små kager
20,00 kr.
Natmad
Pølser og brød
85,00 kr.
Pølsebord med koldt og lunt
105,00 kr.
Natsuppe vælg ml. Aspargessuppe, tomatsuppe, kartoffel/porrer
85,00 kr.
Æggekage klassisk
85,00 kr.
Flæskestegssandwich
95,00 kr.
3 slags sliders
125,00 kr.
Café Dyrehøj leverer mad ud af huset og modtager gerne cateringsopgaver.
Vi har leveret mad til mange fester og arrangementer i årernes løb og hjælper også gerne med kokke og tjenere.
Brunch, frokost, event, firmafest, reception, konfirmation eller bryllup.
Vi laver alt fra små buffeter til tallerkenanrettet servering. Du er ikke bundet af faste menupakker, så fortæl os hvad du kunne tænke dig.
Vi er gode til sjove idéer til receptioner, således at deltagerne ikke skal håndtere tallerken, bobler og bestik på samme tid.
Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud til dit næste selskab. Kontakt Tina Thrysøe på thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766.
Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.