Mad ud af huset

Café Dyrehøj leverer mad ud af huset og modtager gerne cateringsopgaver.
Vi har leveret mad til mange fester og arrangementer i årernes løb og hjælper også gerne med kokke og tjenere.

Brunch, frokost, event, firmafest, reception, konfirmation eller bryllup.

Vi laver alt fra små buffeter til tallerkenanrettet servering. Du er ikke bundet af faste menupakker, så fortæl os hvad du kunne tænke dig.
Vi er gode til sjove idéer til receptioner, således at deltagerne ikke skal håndtere tallerken, bobler og bestik på samme tid.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud til dit næste selskab.

 

Julemenu 2019


Vælg mellem 6, 8 ,10, 12 eller flere anretninger.

Fisk
Marineret sild    
Karry sild    
Kryddersild    
Stegte sild    
Kold røget laks med røræg    
Dampet laks med rejer    
Graved laks med rævedressing    
Lakserillette med syltede rødløg     
Æg og rejer    
Fiskefilet med citron og remoulade 

Kød  
Æbleflæsk    
Tarteletter med høns i arparges     
Lun leverpostej     
Medister med grønlangkål    
Frikadeller med rødkål    
Flæskesteg med surt    
Confiteret andelår med rødkålssalat    
Andesteg med halve æbler    
Mørbrad a la creme    
Glaseret skinke med stuvet spinat  

Dessert 
Frugtsalat med råcreme    
Ris à l'amande med kirsebærsauce    
2 slags oste   

Brød 
Rugbrød, brød, smør og fedt     

 

Pris

6 anretninger      150,-
8 anretninger      190,-
10 anretninger    230,-
12 anretninger    275,-

Derefter kr. 35.- pr. ret
 

Minimumantal: 15 kuverter.
Julemenuen kan serveres på Café Dyrehøj ved tillæg på kr. 100,- pr. kuvert.
Bestilling og spørgsmål thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

 

Nytårsmenu 2019
 

Kan bestilles fra én kuvert og opefter.

 

Snacks til Dronningens nytårstale 
Små krustader med ostecreme og kantareller
Rødebedechips med esdragonmayo
Bresaola med pesto og parmesan

Pris pr. kuvert 75,00 kr.

 

3 retter
Laksetatar rørt med rødløg, avocado og purløg. Hertil marineret frissé salat og urtemayo, samtkoldhævet brød og røget smør
Oksemørbrad med pestobagte kartofler, confiteret selleri, løgkompot, bearnaisesmør og tomatsalsa
Æblemazarin med vanilljeis, nøddeknas og syltede bær
Pris 299,00 kr. pr. kuvert.

 

Mellemret

Comté med havtornkompot og Brie de Meaux med kirsebærsirup og knækbrød

Pris pr. kuvert 95,00 kr.

 

Alle 5 retter

435,00 kr. pr. kuvert

 

Kransekage, bobler og natmad

Kransekage 2 stk.
35,00 kr. pr. kuvert
Fyldte chokolade med passionsfrugt og saltkaramel 2 stk.


35,00 kr. pr. kuvert

Late Nighter
Byg selv sandwich, bestående af burgerbolle, flæskesteg, rødkål og salatmayonnaise og agurkesalat


65,00 kr. pr. kuvert

Mousserende vin 
RÖS Muscaris

 
250,00 kr. pr. flasker.

 

Det med småt

Nytårsmenuen kan afhentes på Cafe Dyrehøj i Tirsdag den 31. december 2018 tidsrummet 13-15.

Ved bestilling betales halvdelen af den aftalte pris.

Bestilling og spørgsmål thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

 

 

Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.