Mad ud af huset

Café Dyrehøj leverer mad ud af huset og modtager gerne cateringsopgaver.
Vi har leveret mad til mange fester og arrangementer i årernes løb og hjælper også gerne med kokke og tjenere.

Brunch, frokost, event, firmafest, reception, konfirmation eller bryllup.

Vi laver alt fra små buffeter til tallerkenanrettet servering. Du er ikke bundet af faste menupakker, så fortæl os hvad du kunne tænke dig.
Vi er gode til sjove idéer til receptioner, således at deltagerne ikke skal håndtere tallerken, bobler og bestik på samme tid.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud til dit næste selskab.

 

Januar - Februar - Marts 2020



Min. 6 kuverter

3 retters vintermenu

Hvidvinsdampet torsk med skorzonerrod med dildstøv, cremet fiskesauce, ristede hasselnødder og urter
Braiseret nakkefilet med bagte jordskokker, selleripure, rødvinssauce og pommes anna
Pæretærte med vaniljeis, chokolade ganache og sprød twill
245,00 kr. pr. kuvert


Vinterbuffet

Rimmet ørred med peberrod og marineret kål
Kyllingerilette med syltede rødløg og karse
Koldhævet kuvertbrød og smør
Rosa stegt oksefilet
Ølbraiseret svinekæber
Knuste kartofler med timian
Kålsalat med dressing
Kraftig chokoladekage med syltede bær og vaniljeis
295,00 kr. pr. kuvert
 

Bestilling og spørgsmål thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766

 

 

Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.