Frokostkort
Menukort
Vores menukort er mindre retter, som kan kombineres alt efter lyst og sult.
Svarende til en frokost anbefaler vi 4-6 retter
Retterne følger sæsonen og udskiftes løbende efter køkkenets humør
Frisk bagt brød med pisket smør
35,00 kr.
1 stk. østers med citron og rødvinsvinaigrette
35,00 kr.
1 stk. friteret østers med citron-mayo, dildolie og agurk
40,00 kr.
BrocoliAsparges med jordskokkepure og pocheret æg
55,00 kr.
Jordskokkesuppe med æbler, hasselnødder og chips
45,00 kr.
Brislinger i olie, ristet brød, mayonnaise og grillede citron
95,00 kr.
Blåmuslinger a la Karoline med årstidens grønt
60,00 kr.
Stracciatella med olivenolie og let tørret tomater
55,00 kr.
Røsnæsskinke med syltede rødløg
55,00 kr.
Fennikelspegepølse med syltede beder
55,00 kr.
Perlebygsrisotto med ærter, hasselnødder toppet med sprødt
55,00 kr.
Fritter og hvidløgs mayo
45,00 kr.
Dyrehøjs saltet tatar med alt det bedste
65,00 kr.
Oksehale kroketter med tørret tomat og citron-mayo
65,00 kr.
Havgus ost med kompot og knækbrød
55,00 kr.
Nøddetærte
45,00 kr.
Grillede oliven
35,00 kr.
Saltede mandler
35,00 kr.
Allergener spørg vores søde personale
Større selskaber
På vingården har du mulighed for at leje selskabslokaler. Vi har plads til ca. 149 spisende gæster i samme lokale og derudover andre muligheder for servering i mindre lokaler og i det udendørs caféområde.
Se mere under Møder og fester
Bestil bord på thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766
Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.