Frokostkort
HUSK BORDBESTILLING PÅ 2657 1766
Dagligt åbent fra 11 - 16.
Køkkenet lukker kl. 15.00
Vælg mellem antal anretninger og varianter.
4 anretninger
168,-
5 anretninger
205,-
6 anretninger
242,-
7 anretninger
278,-
8 anretninger
315,-
Røget makrel med nye kartofler og rygeost
Nye kartofler med rygeost og friteret løg V
Oksetatar med urter og kartoffelchips
Spætte med grønt fyld og persillemayo
Friteret torsk med tatarsauce
Friteret perlebygrissotto med parmesanost og hvidløg V
Sukkersprængt kylling med aspargesmayo og kyllingechips
Bruchetta med friske tomater, hvidløg og basilikum V
Røsnæsskinke med romescosauce
Pommes med ostesauce V
Aspargessalat med rucola, ærter og pesto V
Gulerodshumus på knækbrød V
Ost med kompot
Jordbær/Rabarber tiramisu a la Dyrehøj
V = vegetarisk
Brød og smør uden beregning
Hvis man deler et bræt, så pålægges der en merpris på
20,00 kr. pr. person
Allergener spørg vores søde personale
Aftenkort
Aftenkort fra kl. 17.30 – 21.30
Torsdag – lørdag – søndag (fredag er der musik-menu)
8 anretninger
Menuen består af
Snacks
Forret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
388,- pr. person
---------------------------------------------------------------
11 anretninger
Menuen består af
Snacks
Forret
Mellemret
Hovedret
Dessert
Skal vælges af hele bordet
475,- pr. person
--------------------------------------------------------------
Snacks
Blinis med marineret ørredrogn og pisket creme fraiche,
Kartoffelchips med luftig ostesauce og bacon støv
Sprød Parmaskinke med broccoli, hvidløg, spirer og nødder
95,-
Forret
Akvavit graved ørred med syltede sennepsfrø
95,-
Ærtesuppe med håndpillede rejer og karse
115,-
Mellemret
Slider med lam og bagte tomater (2 stk.)
129,-
Fyldte svampe med urter og parmesanost
88,-
Hovedret
Grillet spidskål med brunet smør, urter og citron
95,-
Unghane med hvidvinssauce og ærter
145,-
Nye kartofler med løvstikke hollandaise
95,-
Dessert
Hindbær sorbet, marengs og sød lakridscrem
95,-
Der følger brød og smør med
Allergener spørg vores søde personale
Større selskaber
På vingården har du mulighed for at leje selskabslokaler. Vi har plads til ca. 149 spisende gæster i samme lokale og derudover andre muligheder for servering i mindre lokaler og i det udendørs caféområde.
Se mere under Møder og fester
Bestil bord på thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766
Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.