Frokostkort
HUSK BORDBESTILLING PÅ 2657 1766
Åbent ml. 11-16 Torsdag - Søndag
Køkkenet lukker kl. 15.00
Vælg mellem antal anretninger og varianter.
4 anretninger
160,-
5 anretninger
195,-
6 anretninger
230,-
7 anretninger
265,-
8 anretninger
300,-
Tempurarejer med chillimayo
Bresaola med ostefyld og purløg/dild pesto
Røget torskerogn forklædt i urter
Ørredrilette
Indbagt kylling med ærtedip
Spirersalat med syltede rabarber og kerner
Pommes med dip
Ost med kompot
Fraglité med kaffecreme
Brød og smør uden beregning
Hvis man deler et bræt, så pålægges der en merpris på
20,00 kr. pr. person
Allergener spørg vores søde personale
Vegetarisk
Vælg mellem antal anretninger og varianter.
4 anretninger
160,-
5 anretninger
195,-
6 anretninger
230,-
7 anretninger
265,-
8 anretninger
300,-
Vegetardeller med bønner
Indbagt blomkål med ærtedip
Hvidløgsstegte champignon
Haydari og knækbrød
Spirersalat med syltede rabarber og kerner
Pommes med dip
Ost med kompot
Fraglité med kaffecreme
Større selskaber
På vingården har du mulighed for at leje selskabslokaler. Vi har plads til ca. 149 spisende gæster i samme lokale og derudover andre muligheder for servering i mindre lokaler og i det udendørs caféområde.
Se mere under Møder og fester
Bestil bord på thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766
Café Dyrehøj bliver drevet af firmaet "Fra Chilli til Safran" der ejes af Tina Thrysøe.