NÄS dry gin frisk agurk

BOTANICALS: Enebær og agurk er de to dominerende elementer i NÄS GIN Agurk. Derudover er der 10 andre botanicals som bidrager til en harmonisk og afrundet smag.

FREMSTILLING: NÄS GIN Agurk er skabt ud fra et ønske ønske om at tilbyde en frisk og intens gin.

Dyrehøj Vingaard har et Müller Brennereianlage aRoMat destilleri, der er specielt udviklet til at udtrække flest mulige aromastoffer af alkoholen. Alkoholen destilleres to gange for at skabe den perfekte balance mellem den diskrete krydderismag og ginnens velkendte smag af enebær.

Efter første destillation tilsættes enebær, havtorn og de udvalgte botanicals. De afgiver nu deres smags- og aromastoffer til alkoholen. Når smagen er perfekt, begynder vi anden destillation.

Den nu færdigdestillerede gin, på mindst 70% vol., forskæres til 40% vol. og koldfiltreres derefter. Ginnen ligger nu på flaske i cirka tre måneder, hvor smagen modner, før den frigøres til salg.

 

FLASKESTØRRELSE: 50cl.

ALKOHOLPROCENT:  40% vol.

SMAGSNOTER: Frisk, potent gin med tydelig renhed og klar satsning på enebær og agurk.
Aromatisk, kraftig men rund i smagen.

SERVERINGSFORSLAG: NÄS GIN Agurk kan nydes i en klassisk G&T med en tør og bitter tonic eller med friske basilikumblade, grapefrugt, danskvand og to skiver agurk.