NÄS gin havtorn

BOTANICALS: Enebær og havtorn er de to dominerende elementer i denne NÄS GIN Havtorn. Derudover er der 10 andre botanicals som giver ginnen en harmonisk og afrundet smag.

FREMSTILLING:  NÄS GIN Havtorn er den klassiske London dry gin der møder næssets rå kyst. På næsset lyser havtorn  op overalt på skrænterne med sine orange bær. NÄS GIN Havtorn er efteråret på vores elskede Røsnæs - koncentreret og parat til intens nydelse.

Dyrehøj Vingaard har et Müller Brennereianlage aRoMat destilleri, der er specielt udviklet til at udtrække flest mulige aromastoffer af alkoholen. Alkoholen destilleres to gange for at skabe den perfekte balance mellem den diskrete krydderismag og ginnens velkendte smag af enebær.

Efter første destillation tilsættes enebær, havtorn og de udvalgte botanicals. De afgiver nu deres smags- og aromastoffer til alkoholen. Når smagen er perfekt, begynder vi anden destillation.

Den nu færdigdestillerede gin, på mindst 70% vol., forskæres til 40% vol. og koldfiltreres derefter. Ginnen ligger nu på flaske i cirka tre måneder, hvor smagen modner, før den frigøres til salg.

 

FLASKESTØRRELSE: 50 cl.

ALKOHOLPROCENT:  40% alc. Vol

SMAGSNOTER: Aromatisk, potent gin med tydeligt præg af havtornets frugtighed og let bitre noter. Aromatisk, ren og frisk.

SERVERINGSFORSLAG: NÄS GIN Havtorn kan nydes med ingefær, appelsin og timian eller i en klassisk G&T med en tør og bitter tonic.