NÄS gin

BOTANICALS: Enebær er det bærende element, men sennepsfrø, kardemommekerner, fennikelfrø, hybenrose-blade, appelsinskal, rosmarin og flere til giver den perfekte blanding.

FREMSTILLING: NÄS GIN er skabt på ønsket om at lave en maskulin og intens gin. Blandingen af urter og krydderier udtrækker i alkoholen i ca. 3 dage, hvorefter destillatøren påbegynder destillationen.

NÄS bliver destilleret under intens kvalitetskontrol. Dyrehøj Vingaard har valgt et destilleri fra Müller Brannereianlagen, som giver mulighed for at styre temperaturen i kogekarret, samt raten af nedkølingen i svalekollonnen; derved får vi mulighed for at få smagen med i alkoholen.

Den næsten færdige gin forskæres til 40%vol og koldfiltreres og eftermodner på flasken i ca. 3 måneder før den er klar til salg.

 

FLASKESTØRRELSE: 50cl.

ALKOHOLPROCENT:  40% alc. Vol

SMAGSNOTER: Spændende og potent maskulin gin med tydelig renhed og klar satsning på enebær. Aromatisk, kraftig og vellykket.

SERVERINGSFORSLAG: NÄS GIN kan nydes i en pink gin, en Tom Collins eller i klassiske G&T med en tør og bitter tonic.