NÄS vinene

NÄS er et brand som vi har udviklet til salg i supermarkeder og webshops. Også i dette brand skaber vi kvalitetsvine, men vi satser bevidst på at ramme en lavere og mere konkurrencedygtig pris, da indkøberne i supermarkedskæderne kræver 'skarpe priser' til fordel for deres kunder. NÄS giver endnu flere forbrugere mulighed for at stifte bekendtskab med dansk kvalitetsvin. Den lavere udsalgspris giver også god mening for Dyrehøj Vingaard da salg til supermarkederne giver god volumen. Den større volumen kan vi levere nu hvor vinmarkerne har fået noget alder og forventes at yde stabilt højere høst i de kommende år.

I NÄS regiet er vi startet med at markedsføre NÄS rosé og NÄS hvidvin. Vi er nu godt igang med at udvikle serien til fuldt sortiment i både vin og spiritus, samtidig med at dialogen med supermarkedskæderne udvikler sig. Vi er lige nu i dialog med flere andre, men COOP kom først ud af starthullerne, og vi er glade for det nye samarbejde.

Vi har fået en aftale om forhandling med en række lokale COOP butikker Kvickly og Brugsen samt COOP's webshop.

 

Medierne skrev

Her kan du læse  Berlingskes artikel. Der har også været bragt artikler i lokale aviser den seneste tid, hvor vi har fået flot omtale, Nordvest Nyt skrev.