Privatlivspolitik, behandling af personoplysninger
og samtykke

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, har du givet samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler og opbevarer din e-mailadresse og oplysningerne om køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige, indtil at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage

Dette kan du gøre ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at skrive til betina@dyrehojgaard.dk og bede om at blive afmeldt.

Behandling af dine personoplysninger

I forbindelse med et køb hos Dyrehøj Vingaard indtaster du personoplysninger:

Dit navn / firmanavn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer

CVR-nummer
Dine betalingsoplysninger

 

Oplysningerne behandler vi i forbindelse med ekspeditionen af dit køb. Det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af købet. Regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen gemmes i 5 år. Hvorefter alle oplysninger slettes.

Har du bestilt levering af varerne, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive overgivet til vores speditør for at denne kan levere købene.

Datasikkerhed

Vi behandler altid dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Både når vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en aftale eller på baggrund af dit samtykke.

Dine oplysninger bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant.

 

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

Dine betalingsoplysninger — Wannafind A/S
Dine køb —Wannafind A/S og E-conomics
Håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Wannatell A/S / Ubivox
 

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, det er vores garanti for, at databehandlerne overholder gældende lov om beskyttelse af  personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet samt sletning

Du kan kontakte os for oplysning om hvilke af dine personoplysninger vi er i besiddelse af. Dette sker ved henvendelse til:

Dyrehøj Vingård
Røsnæsvej 254
4400 Kalundborg
Telefonnr.: 5082 3713
E-mail: betina@dyrehojgaard.dk

 

Du kan også kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte:

Betina Newberry

Dyrehøj Vingård
Røsnæsvej 254
4400 Kalundborg
Telefonnr.: 5082 3713
E-mail: betina@dyrehojgaard.dk

 

Er der er fejl i oplysningerne, kan du altid få dem rettet. Du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, kan du kontakte os på ovennævnte mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dem, kan du sende os en anmodning om det på ovennævnte mailadresse.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling af denne med henblik på modtagelse af nyhedsbreve med tilbud) sletter vi seks måneder efter, at du har modtaget varene.

 

Ønsker du på et tidspunkt at trække samtykket til behandling af din mailadresse tilbage (vedr. nyhedsbreve og relevante tilbud), kan det ske ved at trykke linket nederst i nyhedsbrevet.

 

Skulle du ønske at klage over Dyrehøj Vingaards behandling af dine personoplysninger, sker dette til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København, t: 3319 3200, dt@datatilsynet.dk.

Websitet anvender cookies

En cookie er en tekstfil, der gemmes på din computer eller anden enhed for at kunne genkende den. Ingen personlige oplysninger gemmes i vores cookie's, og de kan ikke indeholde virus.

 

Du kan slette eller blokere cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies

Gemme dine indstillinger
Trafikmåling og statistik.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Vi anvender cookies fra tredjeparterne:
•Google Analytics
•Facebook