Revy Grand Cru 2020

Kære kunder, der har købt billetter til revy 
Som I læser og hører om i disse dage rammer Corona-epidemien rigtig mange virksomheder, der kæmper for deres overlevelse. For de faste omkostninger skal jo betales, og hvis der ikke kommer indtægter, bliver likviditeten hurtigt meget presset. Som I måske har set, holder vi delvist åbent på vingården, men vi kan allerede nu mærke, at omsætningen er faldet meget, og de aflyste revyforestillinger og andre arrangementer gør stor skade.
Vi beder derfor om jeres forståelse og håber på jeres hjælp, hvis I tilhører den gruppe kunder, der havde købt billetter til de nu aflyste revyforestillinger. Hvis vi på kort tid skal tilbagebetale alle de indbetalte beløb, vil det gøre alvorlig skade på vores økonomi, og vi håber derfor, at I vil overveje et alternativ: 
Kunne I lokkes til at få tilsendt (pr. mail) en ’tilgodeseddel’, som I kan benytte inden for de kommende 12 måneder? Enten til køb af billetter til ’Grand Cru revyen’ i 2021, eller til køb i butikken på vingården. Hvis I kan acceptere denne model, siger vi af hjertet tak for hjælpen! Og hvis I hellere vil komme i butikken i den nærmeste tid, og veksle beløbet til indkøb af vin eller andre lækkerier, er I meget velkomne til det! der er god plads for tiden!
Hvis vi skulle komme i den skrækkelige situation, at Corona-foranstaltningerne forlænges, vil det betyde, at vi må udskyde gourmetmiddagen, der er fastlagt til Skærtorsdag, til en dag senere på foråret. For vi skal jo mødes og smage alle de nye vine fra 2019! Hvis det skulle ske, betaler vi ikke de allerede købte billetter til middagen tilbage, men udskyder blot afviklingen. Skulle det være så uheldigt, at I ikke kan komme på den nye dato, vi melder ud, håber vi -  som nævnt ifm. revyen -  på jeres hjælp til konvertering af tilgodehavendet til enten køb i butikken eller en tilgodeseddel.
På forhånd tak for jeres hjælp og forståelse; det er utroligt meget værd for os!
På vingårdens vegne
Tom 

 

 

Spilledatoer
 

Der er nu åbnet op for bestilling af billetter til grupper, foreninger og virksomheder til revy 2020.

 

Præmieren bliver spillet fredag d. 6. marts. Der er planlagt ialt 8 forestillinger over tre weekender.

 

Den 5. marts - Forpremiere. 

Den 6. og 7. marts 

Den 12. 13. og den 14. marts

Den d. 19. 20. og 21. marts 

 

Pris:

Revy og Vinbondens buffet: kr. 350.- 

Revy: kr. 125.-

 

Større grupper over 20 personer kan allerede nu booke pladser.

skriv til betina@dyrehojgaard.dk

 

Tider

 

Kl. 17.30 åbner dørene

Kl. 18.00 åbner buffeteen

Kl. 19.00 ryddes buffeten

Kl. 19.30 starter revyen

 

Fra tidligere år

 

Se TV Kalundborgs indslag fra 2017 her

 
Grand Cru er et fransk udtryk for vin af topkvalitet - men udtrykket kan også oversættes som stor høst. Lige meget hvad, så kan navnet ikke blive mere spot on - revyen spiller på Danmarks største og smukkest beliggende vingård, Dyrehøj Vingaard, lyder det fra revy-formand Carsten Persson.

 

 

 

Billeder fra sidste års revy kan ses på Revyen facebookside