Vi sørger for det hele
– du skal bare læne dig tilbage og nyde festen

Vores smukke selskabslokaler er ideelle til bl.a. konferencer, dagsmøder, reception, barnedåb, konfirmation og bryllup. Vingården ligger midt i den dejlige natur som Røsnæs er kendt for og det sammen med de flotte vinmarker, skaber de smukkeste rammer for Dem og Deres gæster. Der er altid mulighed for at kunne benytte haven, vinmarken og gårdspladsen, hvor der kan strækkes ben og trækkes frisk luft

Plads til 150 gæster

Dyrehøj Vingaard rummer flere smukke lokaler bl.a. festsalen, der kan rumme op til 150 personer, eller de lyse lokaler i hovedbygningen som egner sig specielt godt til mindre selskaber og møder. Vi kan tilpasse os til jeres behov og vi vil hjælpe jer med at gøre jeres fest uforglemmelig.

Totalarrangementer på vingården

En lækker sæsonbetonet menu specielt sammensat vinmenu samt øl, sodavand og vand.

Opdækning med hvidt selskabsservice inklusiv blomsterudsmykning, lys, servietter og dug.

Oprydning og rengøring.

Vinbondenspakke

Velkomst

Sæsonmenu

Vinmenu

Kaffe med kage og chokolade

Natmad

 

Personale efter behov, afregnes særskilt.

Minimum 20 kuverter

Pris pr. pers. fra 849,- kr..

Bryllup

Hold jeres bryllup på det naturskønne Røsnæs – Dyrehøjgård og vores smukke vinmarker er de perfekte rammer for både vielse og fest!

De smukke omgivelser omkring Vingården rummer selvfølgelig de flotte vinmarker, men her er også både store grønne arealer samt skov og vand – ideelle locations til bryllupsbillederne og til at skabe uforglemmelige minder.


Bryllupsfest på Vingården

Velkomstbobler

Festmiddag 4 retter

Vinmenu samt øl og vand

Kaffe og te med kransekage og likør

Natmad

Menuen sammensættes efter sæson

og jeres ønsker.

 

Personale efter behov, afregnes særskilt

Minimum 20 kuverter

Pris pers. fra. 949,- kr.

Hvordan og hvorledes

Camilla er udlært blomsterdekoratør og har mange års erfaring med klargøring og servering til fester. Det er i samarbejde med Camilla, at I i fællesskab finder en løsning på hvordan festens udtryk skal være, så der bliver taget højde for jeres behov og forventninger hvad angår menu, udsmykning, opdækning og festens forløb.


I er naturligvis altid velkommen, så I kan se nærmere på lokalerne på Dyrehøj Vingård samt vores fantastisk smukke omgivelser.

Kontakt

Tina Thrysøe på thrysoe@ka-net.dk eller 2657 1766.