Besøg vores hyggelige vinbutik


I butikken er der mulighed for at stifte bekendtskab med RÖS produkterne og nogle af folkene bag vinene, da vi selv tager imod vores gæster og kunder. I vinbutikken på gården kan du være sikker på, at alle vores produkter der er lavet under navnet RÖS, er på hylderne. Her er pokaler og diplomer også udstillet.

Samlingssted for rundvisninger og vinsmagninger

Vinbutikken er stedet hvor vi samles til guidede ture og samtidig udleveringssted for bestilte vare, såsom vingaver, gaveæsker, gavekort, julegaver osv

Udover vores egne produkter er der også mange håndplukkede og unikke ting i butikken, der sammen med RÖS vin og spiritus giver alle gæster en mulighed for, at finde en værtindegave, fødselsdagsgave eller "tak-for-lån-af-sommerhuset-gave". Vi gør meget ud af at finde spændende ting og sager til hus og hjem, som har en høj kvalitet og som samtidig er sjove og interessante. Vi laver gerne kurve og gaver, kig ind og se på mulighederne.

Lad dig inspirere med et glas vin

På terassen foran vinbutikken er der mulighed for at nyde et glas vin i solen. I kan også tage et par glas med og gå i vinmarken eventuelt med mad fra caféen eller jeres egen picnickurv.

Butikken kan besøges uden billet til rundvisning og der er parkering lige ved døren.

Følg med i nyhedsbrevet

Henover året har vi mange arrangementer og nye tiltag. Har du lyst til at være på forkant med hvad der sker så tilmeld dig vores nyhedsbrev.